Vi är säljare till Bertoy i Sverige vilket innebär att vi har möjlighet att sälja alla deras fina varumärken till er. I dagsläget har de flera kvalitativa varumärken, så som Crocodile Creek, Tiger Tribe, Mudpuppy, Hummingbird, Iwako, Amboss Toys och Good Puzzle Co.
Beställ enkelt på deras webbshop med låg fraktfri gräns. Ni kan även höra av er till oss så hjälper vi er. Många av Bertoys puzzel är tillverkade av återvunnet material och deras varumärken arbetar ständigt för att bli mer hållbara. Alla varor fraktas från Bertoys lager i Belgien. Det är enkelt att beställa hos Bertoy, antingen via webbshop alternativt via kontakt med oss. 
Är du intresserad av att beställa från Bertoy? 
Kontakta oss på info@gametimeusaimports.com 
Vi hjälper er då att registrera er hos Bertoy.com 

Vill du se mer av Bertoy?

Squishable

Squishable sätter inga gränser när det kommer till gosedjur! Här hittar du allt från en glad avokado till en hund förklädd i en enhörningsdräkt. Mjuka och gosiga som bara den!

Ooly

Ooly är ett amerikanskt varumärke som har tillverkat kreativa produkter inslagna i färgglada och lekfulla förpackningar i över 15 år. Här hittar du allt för skrivbordet både i skolan och på arbetsplatsen, samt pyssel i olika slag för alla åldrar. Alla Oolys produkter är av högsta kvalitet och är givetvis helt giftfria.

Crazy Aaron

Crazy Aarons Thinking Putty är världens bästa leklera! Puttyn torkar ALDRIG ut och finns i en mängd färger med spännande effekter. Tillverkad i USA med hjälp av vuxna människor med olika funktionsvariationer. Studsa, strecha eller använd som stressboll! Crazy Aarons produkter är helt giftfria!

Pipsticks

Pipsticks klistermärken har egen unik look med mycket fokus på roliga mönster och detaljer de har även en mycket fin finish.  Sätt dem i din kalender, på mobilen, eller var du vill!

Great Pretenders

Vi är säljare till Great Pretenders i Sverige vilket innebär att vi har möjlighet att tillhandahålla hela deras sortiment till er. Great Pretenders har ett fantastiskt sortiment med klänningar, capes, riddarutrustning, trollkarsdräkter, diadem, smycken och mycket mer. Alla varor fraktas från Great Pretenders lager i Tyskland. 

Varukorg
Rulla till toppen