Crazy Aarons Thinking Putty är världens bästa leklera! Puttyn torkar ALDRIG ut och finns i en mängd färger med spännande effekter. Tillverkad i USA med hjälp av vuxna människor med olika funktionsvariationer. Studsa, strecha eller använd som stressboll! Crazy Aarons produkter är helt giftfria!

Ooly är ett amerikanskt varumärke som har tillverkat kreativa produkter inslagna i färgglada och lekfulla förpackningar i över 15 år. Här hittar du allt för skrivbordet både i skolan och på arbetsplatsen, samt pyssel i olika slag för alla åldrar. Alla Oolys produkter är av högsta kvalitet och är givetvis helt giftfria.

Squishable sätter inga gränser när det kommer till gosedjur! Här hittar du allt från en glad avokado till en hund förklädd i en enhörningsdräkt. Mjuka och gosiga som bara den!


Vi är säljare till Bertoy i Sverige vilket innebär att vi har möjlighet att sälja alla deras fina varumärken till er. I dagsläget har de flera kvalitativa varumärken, så som Crocodile Creek, Tiger Tribe, Mudpuppy, Hummingbird, Iwako, Amboss Toys och Good Puzzle Co.
Beställ enkelt på deras webbshop eller med låg fraktfri gräns. Ni kan även höra av er till oss så hjälper vi er.

Skärmavbild 2021-10-29 kl. 12.47.45

Pipsticks klistermärken har egen unik look med mycket fokus på roliga mönster och detaljer de har även en mycket fin finish.  Sätt dem i din kalender, på mobilen, eller var du vill!

    Scroll to Top

    Missa inte viktig information om
    justering av priser under 2022