Vi är säljare till Great Pretenders i Sverige vilket innebär att vi har möjlighet att tillhandahålla hela deras sortiment till er. Great Pretenders har ett fantastiskt sortiment med klänningar, capes, riddarutrustning, trollkarsdräkter, diadem, smycken och mycket mer.

Alla varor fraktas från Great Pretenders lager i Tyskland och ni kommer att bli fakturerade i euro. Fraktfritt vid beställning över 450 euro. Hör gärna av dig om du är intresserad så berättar vi mer och skickar en prislista till er.

OBS VIKTIGT! Alla Great Pretenders priser är räknade 1 euro = 10 sek. Detta för att det ska vara enkelt att få ett ca pris i euro. Ni kommer att bli fakturerade i euro av Great Pretenders. Våra priser tar inte hänsyn till den rådande kursen.

 

Klicka dig vidare nedan för att se instruktioner om hur ni beställer Great Pretenders !

Bläddra i Great Pretenders katalog för 2024

Ta en titt i Great Pretenders nya katalog som är fullproppad med nyheter! 

Ett urval från Great Pretenders

Squishable

Squishable sätter inga gränser när det kommer till gosedjur! Här hittar du allt från en glad avokado till en hund förklädd i en enhörningsdräkt. Mjuka och gosiga som bara den!

Ooly

Ooly är ett amerikanskt varumärke som har tillverkat kreativa produkter inslagna i färgglada och lekfulla förpackningar i över 15 år. Här hittar du allt för skrivbordet både i skolan och på arbetsplatsen, samt pyssel i olika slag för alla åldrar. Alla Oolys produkter är av högsta kvalitet och är givetvis helt giftfria.

Bertoy

Vi är säljare till Bertoy i Sverige vilket innebär att vi har möjlighet att sälja alla deras fina varumärken till er. I dagsläget har de flera kvalitativa varumärken, så som Crocodile Creek, Tiger Tribe, Mudpuppy, Hummingbird, Iwako, Amboss Toys och Good Puzzle Co.

Beställ enkelt på deras webbshop eller med låg fraktfri gräns. 

Pipsticks

Pipsticks klistermärken har egen unik look med mycket fokus på roliga mönster och detaljer de har även en mycket fin finish.  Sätt dem i din kalender, på mobilen, eller var du vill!

Crazy Aaron

Crazy Aarons Thinking Putty är världens bästa leklera! Puttyn torkar ALDRIG ut och finns i en mängd färger med spännande effekter. Tillverkad i USA med hjälp av vuxna människor med olika funktionsvariationer. Studsa, strecha eller använd som stressboll! Crazy Aarons produkter är helt giftfria!

 

Varukorg
Rulla till toppen