Alla Tiger Tribes leksaker är genomtänkt designade och illustrerade för att hålla barn sysselsatta, kreativa och fantasifulla. Många produkter är designade specifikt för att kunna underhålla barnen vart som helst. Aktivitetsset, leksaker och presenter som är perfekt för “små tigrar” (och föräldrar till “små tigrar”) på språng. 

Squishable

Squishable sätter inga gränser när det kommer till gosedjur! Här hittar du allt från en glad avokado till en hund förklädd i en enhörningsdräkt. Mjuka och gosiga som bara den!

Crazy Aaron

Crazy Aarons Thinking Putty är världens bästa leklera! Puttyn torkar ALDRIG ut och finns i en mängd färger med spännande effekter. Tillverkad i USA med hjälp av vuxna människor med olika funktionsvariationer. Studsa, strecha eller använd som stressboll! Crazy Aarons produkter är helt giftfria!

Bertoy

Vi är säljare till Bertoy i Sverige vilket innebär att vi har möjlighet att sälja alla deras fina varumärken till er. I dagsläget har de flera kvalitativa varumärken, så som Crocodile Creek, Tiger Tribe, Mudpuppy, Hummingbird, Iwako, Amboss Toys och Good Puzzle Co.

Beställ enkelt på deras webbshop eller med låg fraktfri gräns. 

Pipsticks

Pipsticks klistermärken har egen unik look med mycket fokus på roliga mönster och detaljer de har även en mycket fin finish.  Sätt dem i din kalender, på mobilen, eller var du vill!

 

Great Pretenders

Vi är säljare till Great Pretenders i Sverige vilket innebär att vi har möjlighet att tillhandahålla hela deras sortiment till er. Great Pretenders har ett fantastiskt sortiment med klänningar, capes, riddarutrustning, trollkarsdräkter, diadem, smycken och mycket mer. Alla varor fraktas från Great Pretenders lager i Tyskland. 

Varukorg
Rulla till toppen